Otvorena vrata u Geraniju

🌺🌺 DAN OTVORENIH VRATA SAVJETOVANJA I PSIHOTERAPIJE 🌺🌺


U suradnji sa specijalizanticom psihoterapije, Alenkom Kralj, nudimo Vam besplatnu informativnu
seansu o tome što je to psihoterapija, kojim metodama se služi, kome je namijenjena i koje su moguće
dobrobiti.


Upoznajte se s mogućnošću poboljšanja kvalitete života kroz razgovor.

Tko je Alenka Kralj?

alenka kralj Studio Geranij

Alenka Kralj magistra je edukacije sociologije, odgajateljica i specijalizantica psihoterapije s dodatnim edukacijama iz područja egzistencijalne psihoterapije, rada s traumom, obiteljskih konstelacija, mindfulnessa i neurobiologije u sportu.

Motivaciju za savjetodavnim radom pronalazi u znatiželji prema novim otkrićima i napretku. Ključni element psihoterapije je odnos terapeuta i klijenta. Odnos se gradi u njegujućem i povjerljivom okruženju koji pruža sigurnost klijentu za istraživanje emocija i preradu iskustva.

alenka kralj3 Studio Geranij

Kroz terapiju cilj je osnažiti pojedinca tako da on postane autentičniji, vjerniji sebi, da ojača samopouzdanje i vjeru u svoje odluke, da umiri svoje brige i da se lakše nosi s kojekakvim životnim okolnostima.

Za daljnja pitanja, konzultacije, edukacije, savjetovanja ili terapiju, kontakt: mob: +385921887819 e-mail: stratuscentar@gmail.com


Za sve dodatne informacije otvorenim vratima i rezerviranju termina javite se u inbox na društvenim mrežama ili putem mobitela na broj – 098/9585-989 (Viber, Poruka, Whatsapp)


❤️ Vaš Holistički centar “Geranij”

Please follow and like us:
icon Follow en US Studio Geranij
Pin Share
Facebook
Instagram